Onze zaal

Geschikt voor groepen tot 75 personen

Zaal

Wie een sfeervolle locatie zoekt voor Feesten en Partijen moet onze feestzaal zeker een keer gezien hebben. Onze zaal is ingericht in Bourgondische stijl van een boeren schuur en is geschikt voor groepen tot 75 personen. Voor feesten, partijen, diner, vergaderingen of bedrijfspresentaties. Alles is mogelijk in deze sfeervolle omgeving.
Feesten: van 30 tot 75 personen verzorgen wij uw feest geheel naar uw wens. Of je 's middags of 's avonds wil vieren met een hapje en een drankje tot compleet met een drie gangen-buffet of een walking diner, het is allemaal mogelijk. Graag informeren wij u in een persoonlijk gesprek over de mogelijkheden. U kunt hiervoor een afspraak maken tel. 0411 672782.
Diner: vanaf 20 personen is het mogelijk om in onze zaal te dineren. Graag informeren we je hierover in een persoonlijk gesprek.
Vergaderingen: de zaal is geschikt voor vergaderingen van 5 tot 60 personen en kan in diverse opstellingen opgebouwd worden. Of het nu een bespreking, cursus, seminar, bestuur- of ledenvergadering is, het is voor ons geen enkel probleem.