Onze cafetaria

Online bestellen. We maken het u graag gemakkelijk!

Cafetaria

Klik hier om direct te bestellen

In onze cafetaria vindt je een zeer uitgebreid assortiment. Buiten de standaard snacks en friet hebben we ook RAS-friet en vele specialiteiten aan luxe snacks. Doordat we ook een restaurant hebben is dit assortiment nog veel uitgebreider. Je moet dan denken aan: heerlijke verse salades met bijvoorbeeld gerookte zalm, heerlijke stokbroodjes met bijvoorbeeld carpaccio maar ook complete maaltijden. Voor het gehele assortiment klik je op “online bestellen” waar je het gehele assortiment van de cafetaria kunt inzien.
Onze modern maar sfeervol ingerichte cafetaria heeft zo’n 30 zitplaatsen en bij goed weer kunt u ook op het terras heerlijk in het zonnetje eten.
Wil je het lekker thuis opeten en afhalen? Dan bied onze speciale bestel-app een uitkomst. Je kunt via “online bestellen” makkelijk je bestelling doorgeven en op de gewenste tijd af komen halen.

Voor bedrijven kun je ook ¨online bestellen¨ via ¨online bedrijven¨ . Speciaal voor bedrijven biedt deze meer mogelijkheden, zo kunt u ervoor kiezen om uw bestelling te laten bezorgen en hebt u meerdere betaal mogelijkheden.

Indien u de bestelling liever per mail plaatst kunt u mailen naar bestellen@t-tweespan.nl .