Ons restaurant

Volop genieten in een mooi restaurant

Restaurant

Ons restaurant heeft een modern interieur. Je bevindt je in een stijlvolle omgeving met een ontspannen sfeer. Mooie producten voor een eerlijke betaalbare prijs. Geen luxe, maar gewoon waar iedereen welkom is. In een ongedwongen sfeer kun je genieten van onze gerechten. Of het nu even snel een hapje is of een gezellig avondje uit. Het kan allemaal!
Op één van onze terrassen kun je heerlijk genieten. Even lekker bijkletsen onder het genot van een hapje en een heerlijk speciaal biertje of van de zon genieten met een goed glas wijn.
Voor lunch en diner kun je bij ons terecht. Op onze maandelijks wisselende kaart vind je ons assortiment dat zich laat leiden door het seizoen. Na een geheel vernieuwd interieur in het voorjaar van 2015 is het tijd voor een aanvulling op de huidige menukaart. Zoals "De Proeverij": genieten van meerdere kleine gerechten voor een vaste prijs.

Na het ongekende succes van “de Proeverij” hebben we nu iets geheel vernieuwends bedacht. "Proeverij van de chef", we serveren  9 kleine gerechtjes verdeeld over 3-gangen. Het verrassingsmenu bestaat uit 3 kleine voorgerechtjes, 3 kleine hoofdgerechtjes en 3 kleine nagerechtjes voor maar 31,75


Voor onze lunchkaart klik hier. Voor onze menukaart klik hier. Voor onze "Proeverij" klik hier. Je vindt deze ook bovenin in de navigatiebalk.
Ben je met een grote groep dan is reserveren zeer gewenst, vanaf zo’n 14 personen stellen we samen een menu samen.
Heb je speciale wensen of moeten we ergens rekening mee houden, laat het ons weten. Wij kunnen je precies vertellen uit welke ingrediënten een gerecht bestaat, met je meedenken en adviseren.

Voor reserveringen: zie de reserveer-knop hiernaast aan rechterzijde of T 0411 672782 of email naar: reserveren@t-tweespan.nl.

 

Verrassend genieten bij de meest veelzijdige eet- en drinkgelegenheid van Boxtel!